(Tér)képzelgő

Térképklub

Térképklub

Térkép + nászajándék =

2017. augusztus 11. - Térképklub

A minap a Bosnyák téri templom előtt egymást váltották a menyasszonyok, ez már biztos jele annak, hogy benne vagyunk az esküvői szezonban. Minden barát és ismerős szeretne valami személyre szabott ajándékot adni. Adunk néhány tippet, hogy mivel lepd meg az ifjú párt. És mivel minden párnak van egy (vagy több) földrajzi helye, ahol szerelmük szárba szökött, így kézenfekvő az ötlet, adj térképes ajándékot!

1. FALITÉRKÉP

Azoknak, akik szeretnek világot látni. Többek között a falon. Kapható hozzá jelölő zászló is, amivel a városokat, országokat, helyeket meg lehet jelölni, ahol már voltunk. De a legtutibb megoldás, ha ezeket valami személyes tárggyal jelöljük meg. A vicces kedvünktől függ, hogy állatos-világtérképpel, vagy antik Észak-Amerikával ajándékozzuk-e meg a barátainkat. A kaparós világtérképről nem is beszélve...

9783707916201-collage.jpg

2. FÖLDGÖMB

Még mindig a világlátó vonalon haladva gömbbe fejtve a teret, tökéletes kiegészítése egy föld-körüli utazásnak. Hosszú távon éjjeli fény a leendő gyerekszobában. Csak azért, hogy az utazós kedv már az anyatejjel együtt kerüljön be a gyermek életébe. Határ a csillagos ég, már csak azért is, mert csillaggömbünk is kapható.

wp_20170811_11_52_46_pro-collage.jpg

3. ÚTIKÖNYVEK

Kis túlzással mondhatnánk azt, hogy az esküvő és a nászút kéz a kézben jár, a nászút meg az utazással. Ha pedig utazás, akkor útikönyv. Ha már tudjuk, hova tervezik a nászutat, azért, ha pedig nem, akkor azért jó választás. Lehet frappáns, lehet utalás egy szép emlékre, lehet gyerekkori élmény, lehet praktikus ajándék.

wp_20170811_12_44_01_pro-collage.jpg

4. MINDENFÉLE TÉRKÉP

Sokan, sokféleképpen kezdik a közös életüket. Egy biztos: van törzshelyük. Ha pedig van törzshelyük, annak van térképe. Turistáknak, autósoknak, motorosoknak, városlakóknak, vadvízi evezőknek, hegymászóknak, a tengerpart szerelmeseinek, szigetlakóknak.

img_20170809_154338134-collage.jpg

És akkor még a térképről, mint dekorációs anyagról nem is beszéltünk...

PS: Van egy jó hírünk: a képeken szereplő összes térkép-földgömb-útikönyv elérhető a freytag & berndt honlapján, vagy a Szugló utcai Térképboltban (1141 Budapest, Szugló utca 83-85.).

A bejegyzés trackback címe:

https://terkepklub.blog.hu/api/trackback/id/tr3612739728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása