(Tér)képzelgő

Térképklub

Térképklub

Hulladékvadászat indul!

2018. január 18. - Térképklub

Van, aki pokemonokat kerget a városban, a környezettudatos városlakók pedig a szemetet kergethetik, fotózhatják, és tölthetik fel a hulladékvadász térképre, akár mobilon keresztül is.

hulladek_1.jpg

A hulladékvadászok olyan civil személyek, lakosok, akik megunták, hogy piszkos szemétdombokhoz hasonlít közvetlen környezetük.

A hulladékvadász.hu az alkalmazással az illegális hulladéklerakók bejelentésének egyszerűbbé tételét tűzte ki célul. A bejelentések feldolgozását az oldal ügyintézői végzik.

hulladek_2.jpg

hulladek_3.jpg

És hogy működik? Az oldal jelképes jellegű önkéntes munkát végez. Együttműködik és segíti a helyi önkormányzatok munkáját. Minden az oldalra felkerülő bejelentést eljuttat az aktuális önkormányzathoz, a helyszín és kép csatolásával.

Szinten a honlaphoz kapcsolódik a városképromboló-rovat, amibenolyan helyeket mutatnak b, amik funkciók hiján rombolják a városképet. Érdemes ott is szétnézni.

Forrás: www.hulladekvadasz.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://terkepklub.blog.hu/api/trackback/id/tr3513585447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása