(Tér)képzelgő

Térképklub

Térképklub

Kiszaladunk

2017. október 09. - Térképklub

Jó a bécsieknek, hogy egy ugrással a Bécsi-erdő vagy a Bécsi-Alpok legszebb tájain kirándulhatnak. Tőlünk sem áll olyan távol, sem lelkileg sem fizikailag, de mi azért kivárunk egy napos hétvégét.

img_20171007_164409655-effects.jpg

Aztán pedig meg sem állunk, hogy meddig? Eddig:

wiener1.jpg

A napokban jelent meg a könnyű túrázók álma, a túrakönyv, csupa menedékházzal, nemzeti parkkal, kilátóval, szemet és lábat gyönyörködtető ajánlattal a Bécsi-erdő, a Gutensteiner Alpen, Rax-Schneeberg régió, Semmering és a Wechsel tájékáról.

A túrák teljesítése gyerekjáték, a szó legszorosabb értelmében, hiszen a viszonylag könnyű túrák időt engednek a felfedezésre is: hűs vizű patakokon gátépítésre, őszi falevelek gyűjtésére, kanyargós utak bebarangolására. A magasabb szintkülönbségek leküzdését megkönnyítik a libegők.

roher31.jpg

A túrakalauz az összes szükséges információt tartalmazza, ami a túra teljesítéséhez szükséges: a becsült menetidőt, az odajutás lehetőségeit, a szintbeli különbségeket, térképet, és az út során igénybe vehető szolgáltatásokat, a libegőtől a vendégházakig.

roher32.jpg

Varázslatos tájakon megpihenni, fenséges hegycsúcsokat böngészni a távolban, őszi erdőt szagolni, falevelek közt gázolni, vagy hallgatni a menedékházban az őszi eső kopogását, néha csak ennyi kell a boldogsághoz.

A túrakalauz megrendelhető a freytag&berndt webáruházában:

https://freytagberndt.hu/Terkepbolt/Reszletek/6483/Becsi-erdo-%C2%B7-Becsi-Alpok-turakalauz---Konnyu-kirandulasok---Bergverlag-Rother

A bejegyzés trackback címe:

https://terkepklub.blog.hu/api/trackback/id/tr3512942487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása