(Tér)képzelgő

Térképklub

Térképklub

Kutyatér(kép)

2018. március 20. - Térképklub

Az előző évek sikereire tekintettel idén újra lehet szavazni olyan kutyafuttatóra, ami megérdemelné a felújítást. Jelenleg 157 kutyajátszótérből lehet választani, de lehet új helyszínt is nevezni.

kutyater_2.jpg

Van olyan futtató, ahol a kis és a nagy termetű kutyák külön szaladgálhatnak, és olyan is, amire bizony már nagyon is ráférne a felújítás.

A városi kutyatartás fontos része a kutyajátszótér, találkozásra, tanulásra, és az önfeledt szaladgálásra alkalmas területek nélkülözhetetlenek a gazdáknak és a kutyáknak egyaránt.

kutyater_1.jpg

Tavaly a XV. kerületi Mozdonyvezető utcai kutyafuttató kapta a legtöbb, 870 szavazatot, szeptemberre készültek el a felújítással.

kutyater_3.jpg

Egyre nagyobb kedvvel vállalnak városban is kutyát az emberek, így a Bayer Állategészségügy által finanszírozott kezdeményezés nagyon is aktuális. Nem is maradt más, mint szavazni.

A bejegyzés trackback címe:

https://terkepklub.blog.hu/api/trackback/id/tr10013754142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása