(Tér)képzelgő

Térképklub

Térképklub

Mézesmadzag

2017. október 03. - Térképklub

Még sohasem volt ilyen könnyű túrát találni, mint a most induló Természetjáró térképes alkalmazásán.

termeszetjaro1.jpg

Legyen szó Kéktúráról, teljesítménytúráról, kerékpártútáról, vagy csak egyszerűen egy hétvégi családi sétáról, itt mindenki megtalálja azt ami hozzá illik. Lehet szűrni látnivalókra (barlangok, kilátók, kisvasutak, vadasparkok, várak), de hosszúságra, vagy nehézségre is.

termeszetjaro2.jpg

A szerzők saját tapasztalataikból adnak ötletet, amitől igazi élmény válhat a kirándulásokból. Az oldalon szállásajánlatok is elérhetőek, és a tartalom folyamatosan bővül.

termeszetjaro4.jpg

Szerkesztőségi ajánlatok és kedvelt túracélpontok közül válogathatunk: Budapest környéki túrák, várkastélyok, arborétumok, tanösvények, és még sok egyéb szerepel az ajánlatok közül. A leírás tartalmazza a túra hosszát, a nehézségét, a szintemelkedést, és az ereszkedést. És persze a nyitva tartási idők és az egyéb elérhetőségek sem hiányoznak.

termeszetjaro3.jpg

Így aztán igazán nem nehéz megismerni Magyarország legszebb vidékeit, és belebarangolni az őszbe.

Képek és további információk innen:

https://www.termeszetjaro.hu/hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://terkepklub.blog.hu/api/trackback/id/tr512923233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása